Over ons

Hoe de Coton de Tuléar in ons leven kwam

We hebben 2 Berners sennen en we wilde graag een 3 de hond erbij. Een kleiner ras wilde we er graag bij. Voor ons was het belangrijk dat de karakters goed bij elkaar zouden passen. We zijn naar shows geweest en hebben met veel verschillende rassen kennis gemaakt, ook zijn we bij fokkers thuis geweest. Uiteindelijk zijn we op de Coton uitgekomen, bij Toos en Jos van Kennel: Heart Break Cottage. Daar hebben we in 2016 Tess (Didi) en Sytske (Jinn) in ons hart gesloten. Met 8 weken mochten we ze mee naar huis nemen en mochten ze kennis maken met de 2 Berners.

Senna vond het vanaf de eerste seconde helemaal geweldig. Fleur had wat meer tijd nodig om eraan te wennen. Maar na elke weken had ook Fleur ze in haar hart gesloten. In 2017 zijn we Yenthe ( Nidaba the Sweetest Coton ) gaan halen in Warschau Polen. En in 2019 is Beauke ( Jela Haert Break Cottage) erbij gekomen. Het is een zeer hechte groep samen, die elkaar respecteren en lief hebben.

In 2019 hebben we Tess en Sytske laten dekken door Nigel (Neptun the Sweetest Coton) en in september 2019 zijn onze eerste 2 nestjes geboren. Zowel de moeders als alle puppy’s hebben het super gedaan. Echte moederjes die hun puppy’s hebben groot gebracht met veel zorg en moederliefde💕

De puppy worden in huislijke kring opgevoed met nog 2 Berner Sennen en Elsa de Ragdoll.

Wilt u ons eens in het echt zien dan bent u van harte welkom.

Neem contact met ons op door te bellen of via het contact formulier